Testimoniale

Google ReCaptcha-2 a fost rupt!

4,0 rating
septembrie 24, 2019

Bună.

Unde pot descărca XEvil gratis pe site-ul tău?
Am primit informații de la sprijinul dumneavoastră. XEvil este într-adevăr cel mai bun program de rezolvare captcha, dar am nevoie de cea mai recentă versiune a acestuia.

Mulțumesc.

Helenskiplep

Profesionalism si calitate

5,0 rating
aprilie 5, 2018

Incepand cu prima lucrare din anul 2015 si pana la cea recenta, cei de la Benjamin Moore Romania, au dat dovada de profesionalism si promptitudine. Vopseaua Benjamin este alegera noasta pentru toate proiectele derulate.
Felicitari echipei Benjamin Moore Romania!

Alex Rica

Experienta Benjamin Moore

5,0 rating
aprilie 4, 2018

Apartamentul meu este spectaculos multumita culorilor, finisajului si a aplicarii, toate de la Benjamin Moore si Novacolor. Colaborarea noastra are istoric, am revenit cu incredere la serviciile oferite de firma atunci cand am cumparat un apartament nou.

Ana Maria Bold

Despre Benjamin Moore

5,0 rating
decembrie 8, 2017

Cei de la Benjamin Moore nu vand vopsea ci vand culoare. Vopsea vinde toata lumea.
Daca-ti cumperi o culoare primesti bonus o echipa de oameni frumosi care stiu sa se distreze si sa fie seriosi, condusi de o doamna cu mana de fier si inima mare.

Ciprian Jdera - Omega House

Calitate și respect

5,0 rating
noiembrie 20, 2017

Pe lângă varietatea extraordinară a culorilor, texturilor și finisajelor, pe lângă rezistența și calitatea vopselelor, cei de la Benjamin Moore au și un un customer service senzațional. Am lucrat cu ei în multe proiecte și îi recomand fără ezitare.

Genoveva Hossu

Decorul casei tale!

5,0 rating
noiembrie 15, 2017

Ne face o deosebita placere sa lucram cu produsele Benjamin Moore si asta deoarece calitatea primeaza! Pe langa paleta variata de culori, consistenta vopselelor ofera o calitate greu de comparat cu alte produse de pe piata. Noi folosim BM de foarte multi ani in proiectele noastre si suntem incantati de fiecare data!

Primera Interiors

Super culori si echipa prompta

5,0 rating
noiembrie 8, 2017

Imi place sa aleg Benjamin Moore in proiectele mele. De ce? 1. Pentru ca au o gama de culori ca nimeni altii 2. Primesc intotdeauna cu promptitudine suportul tehnic de care am nevoie. Deci, culori “misto” si suport excelent al echipei!

Adela, arhitect

Partenerul de incredere al designerilor!

5,0 rating
noiembrie 8, 2017

Colaboram cu reprezentantii BM Real International de peste 1 an si suntem foarte multumiti de ajutorul oferit in proiectele realizate.
Produsele sunt de cea mai inalta calitate si testate in cele mai dificile conditii meteorologice, astfel le recomandam cu incredere clientilor nostri. In fiecare proiect la care am colaborat cu BM, acestia au dat dovada de seriozitate maxima, promptitudine si au fost intotdeauna deschisi in a oferi solutii potrivite cererilor noastre.
Varietatea de culori ne permite sa ne jucam cu mai multe combinatii pentru proiectele speciale, iar tool-ul Personal Color Viewer ne ajuta in luarea deciziei finale impreuna cu clientii!
Recomandam cu caldura solutiile BM pentru orice proiect de succes!

echipa White Dot Design

Restaurare Casa cu Iedera - Timisoara

5,0 rating
noiembrie 7, 2017

Proiect cu pretentii ridicate tehnic si bineinteles estetic. Reusita totala? Cu siguranta DA!

Ovidiu Badina

Lucuru in echipa

5,0 rating
noiembrie 7, 2017


Felicitari echipei de vanzari | Felicitari Managementului |
Produsele sunt, dupa cum bine stim, ,,pentru cunoscatori’ .
Ca specialist | Interior Designer | le folosesc | le recomand |
Personal, le sustin din punct de vedere calitativ ca fiind un produs de inalta calitate – varietate cromatica | puterre de acoperire | arii de utilizare | AN 43 DESIG STUDIO |

rucareanu angelica

Colaborator de incredere

5,0 rating
noiembrie 7, 2017

Eu sunt designer si am inceput colaborarea cu Benajamin Moore, acum 3 ani. Recunosc ca de atunci sunt foarte multumita, atat eu, dar mai ales clientii de produsele lor, dar si de serviciile profesionale.
Chiar va recomand sa testati vopseaua Benjamin si Novacolor, cu siguranta va schimba aspectul oricarei locuinte!

Natalia Berezovskaia

Eu si Benjamin

5,0 rating
noiembrie 7, 2017

Sunt designer de interior si am ales produsele Benjamin Moore pentru ca paleta coloristica era bogata cu nuante si tonuri de culori placute , cu care mi-am dorit sa lucrez, dar in urma aplicarii lor in diverse lucrari de catre colavoratorii nostrii am primit feedback cum ca si aplicarea este una usoara care simplifica si eficientizeaza munca.
In linii mari culori frumoase si eficiente la aplicare. Puteam sa spun asta de la bun inceput, dar m-am simtit obligat sa scriu mai multe ca sa fie un testimonial de bun simt.

Stefan Lazar

Produse Premium

5,0 rating
noiembrie 7, 2017

Ne-am bucurat de produsele Benjamin Moore utilizandu-le intr-o varietate de proiect, de la interior la exterior si de la spatii de locuit la spatii publice. Atat produsele cat si suportul echipei Benjamin Moore au fost parte importanta in procesul creativ rezultatul fiind unul exceptional in toate cazurile. Recomandam cu caldura oricare din produsele Benjamin Moore!

echipa Lime Studio

Vopseaua noastra preferata

5,0 rating
noiembrie 6, 2017

Lucram cu produsele Benjamin Moore de cativa ani si suntem incantate ca putem avea o continuitate a culorilor din mobilier cu cele de pe pereti sau tavan.La noi la birou avem finisajul Eggshell in bucatarie si vopseaua cu creta in una din salile de sedinte, este un perete frumos si util in acelasi timp. Diversitatea de nuante si finisaje este minunata. Pacat ca nu au un aplicator pentru vopseaua Novacolor, deaoarece aplicatorul clientului a stricat materialele nestiind cum se aplica corect:(

Mihaela Lozovanu @ MISO architects

No Title

5,0 rating
noiembrie 6, 2017

Am folosit produsele Benjamin Moore in multe proiecte si toti clientii ne-au multumit pentru recomandarea facuta. Calitatea produselor este exceptionala iar serviciile sunt impecabile. Promptitudinea raspunsurilor si al livrarii produselor este ireprosabila. Pentru fiecare tip de vopsea ales se primesc fise tehnice pentru aplicator care sunt de un real folos pentru siguranta rezultatului final. Produsele Benjamin Moore vin in ajutorul nostru pentru multe tipuri de situatii in care sunt necesare vopseluri speciale. Felicitari Benjamin Moore pentru profesionalism.

Raluca Dofin

Calitate, seriozitate & nuante uauuu !

5,0 rating
noiembrie 6, 2017

Benjamin Moore pentru mine inseamna calitate, seriozitate si o gama foarte diversificata de nuante si solutii tehnice ! Am ales in primul rand vopselele BM pentru caracteristicile tehnice la o proba in santier, in paralel cu alte marci cunoscute de pe piata. Aspectul si comportarea in timp au fost la inaltime. Recomand solutiile BM cu incredere iar daca aveti dubii faceti o proba si va veti convinge. 🙂

Mircea Dragos, arhitect.

No Title

5,0 rating
noiembrie 6, 2017

Vopselele lavabilele de interior BM prezinta o calitate superioara, au o acoperire excelenta, gama de culori oferita este extrem de variata, un avantaj in plus fata de produsele similare ale altor furnizori omologi este ca amorsele se pigmenteaza la culoarea lavabilului.

gal lavinia

Adauga un testimonial