Istoric

1883

Moore Brothers este înființată în Brooklyn, New York, cu un singur produs, “Preparat Calsom Finish Moore,” și un angajament de a vinde vopselele sale prin distribuitori independenți.

1892

Muresco® oferă un nou nivel de fiabilitate și ușurință în aplicare și devine una dintre cele mai populare vopsele gata–mixate de pe piață, disponibilă în culori și nuanțe care pot fi alese.

1907

Benjamin Moore Paints angajează primul chimist și stabilește departamentul de cercetare.

1930

Jucat de o serie de actrițe, caracterul Betty Moore oferă sfaturi de decorare prietenoase la radio din anii 1930 până la 1960.

1957

Este introdus Paint Regal® Wall Satin® Latex de interior. Piața de decorare crește iar consumatorii folosesc această vopsea ușor de aplicat, pe bază de apă cu latex.

1972

Este lansată Regal® Aqua Velvet® – vopsea bazată pe latex. Acesta oferă un finisaj asemănător cu coaja de ou combinat cu o rezistența intensă la curățare. Pentru prima dată în industrie.

1976

În comemorarea Bicentenarului Statelor Unite și în colaborare cu National Park Service (NPS) Benjamin Moore creează colecția culorilor istorice, o interpretare de culori din arhivele SEN și a locurilor cu însemnătate istorică.

1982

Sistemul de potrivire al culorilor Moore’s® Computer este introdus pentru prima dată în industrie. Comercianții cu amănuntul Benjamin Moore pot potrivi acum orice probă de culoare. Alegerea culorii nu mai este limitată la jetoane.

2000

Benjamin Moore & Co se alătură familiei de companii Berkshire Hathaway.

2002

Benjamin Moore & Co se angajează într-o inițiativă majoră de dezvoltare de retail. Programul Signature Store, conceput pentru a crea o experiență de shopping de clasă mondială, este lansat.

2003

Regal® Matte fuzionează culori minunate, un luciu plat, și aplicarea fără griji, cu un nivel de durabilitate crescut. O rășină rezistentă la pete ajută la crearea unor noi standarde în industrie.

2005

Ia naștere Benajmin Moore România din dorința managerului companiei de a introduce pe piață produsele superioare Benjamin Moore.

2015

Benjamin Moore lansează gama de vopseluri de lux Aura în România
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Open chat
Ai nevoie de ajutor?