Echipa

General Manager

Catalina Trupsor

Am visat încă din 2005 că e posibil să avem aici la noi, în România, decorațiuni interioare și exterioare frumoase, elegante, durabile, reflecții fidele ale personalității celor care le-au creat și le-au dat viață.

Sunt Cătălina Trupșor și conduc de 15 ani firma BM International, importator exclusiv în România și Moldova a produselor Benjamin Moore.


catalina.trupsor@benjaminmoore.ro

detalii

Am visat încă din 2005 că e posibil să avem aici la noi, în România, decorațiuni interioare și exterioare frumoase, elegante, durabile, reflecții fidele ale personalității celor care le-au creat și le-au dat viață.

Sunt Cătălina Trupșor și conduc de 15 ani firma BM International, importator exclusiv în România și Moldova a produselor Benjamin Moore. Universul Benjamin Moore înseamnă zeci de mii de culori unice, grijă față de mediu, materiale fără rival, texturi multiple, tehnici de aplicare simple și eficiente. Compania producătoare se concentrează pe cercetare, inovație, dezvoltare și performanță excepțională astfel încât să simți mereu că: „aceasta este culoarea mea!”

Știu că avem toate argumentele – estetice, economice, funcționale, să strângem în jurul nostru comunitatea iubitorilor de frumos care-și decorează casa, biroul, spațiul comercial sau industrial, clinica sau spitalul. Ne adresăm atât beneficiarilor cât și distribuitorilor de finisaje sau specialiștilor – arhitecți, designeri, constructori, aplicatori.

Vreau să ofer tuturor prietenilor noștri libertatea de a-și lăsa imaginația să zburde, de a-și valorifica la maxim creativitatea, de a-și alege exact ce-și doresc. Suntem alături de tine cu exemple de lucrări din care să te inspiri, cu consultanță de specialitate, cu showroom-uri în cele mai importante orașe din țară.

Mădălina Dima

Manager dezvoltare

detalii

Mădălina Dima

Manager dezvoltare

Sunt mereu acolo, în spatele fiecărui proiect pe care-l derulezi cu echipa de consultanți Benjamin Moore. Mă ocup de circulația corectă a informațiilor, de prelucrarea, stocarea, integrarea și automatizarea lor.

Mă asigur că procesele operaționale funcționează optim, că spațiile gri dintre departamente sunt acoperite astfel încât tu, clientul nostru să primești întocmai și la timp produsele, documentele, suportul necesar ducerii la bun sfârșit al lucrărilor.

0732402393

showroom@benjaminmooore.ro

Ama Stroe

Specialist Marketing

detalii

Ama Stroe

Specialist Marketing

Îți fac cunoștință cu lumea culorilor, a texturilor și a proiectelor spectaculoase de decorare interioară și exterioară. Te ajut să te inspiri, să-ți pui creativitatea și imaginația la treabă, să aduci ce ți se potrivește din universul Benjamin Moore în casa, biroul sau businessul tău.

Te țin curent cu ultimele noutăți în materie de vopsele, cu tendințele industriei în România și în lume, cu evenimentele pe care le organizăm, cu contactele partenerilor noștri – distribuitori, arhitecți, designeri, constructori sau aplicatori. Sunt prima care-ți urează bun venit în comunitatea Benjamin Moore.

0784 276 773

marketing@benjaminmoore.ro

Ionuț Bulai

Manager Regional

detalii

Ionuț Bulai

Manager Regional

Descoperim împreună cele mai bune variante de finisaje interioare și exterioare pentru a transpune în practică viziunea ta despre culori, texturi, nuanțe și luminozitate.

Mă asigur că ți-am identificat corect și complet nevoile ca să-ți ofer produsele cele mai potrivite pentru proiectul tău și soluții pentru pregătirea suprafețelor și aplicarea corectă a vopselelor.

Mă ocup de partenerii Benjamin Moore din Dobrogea și Moldova, îi ajut să-și crească businessul, să-și formeze echipe performante, să gestioneze lucrări oricât de simple sau complexe pentru ca tu să ai parte de o experiență excepțională în oricare showroom Benjamin Moore din țară.

0788311141

ionut.bulai@benjaminmoore.ro

Octavian Stroe

Manager Regional

detalii

Octavian Stroe

Manager Regional

Suntem mereu aproape de tine, răspundem prompt la solicitări, scurtăm pe cât posibil drumul spre alegerea ta ideală. Ca să reușim, avem nevoie de showroom-uri și parteneri de distribuție pricepuți în toată țara.

Mă ocup de o parte dintre distribuitorii Benjamin Moore din România, îi susțin în toate proiectele, îi ajut să pornească businessul, să-și perfecționeze oamenii, să construiască comunitatea Benjamin Moore în zona pe care o deservesc. Scopul meu este ca ei să-ți ofere ție, clientul nostru, cele mai bune servicii.

0733941952

octavian.stroe@benjaminmoore.ro

Luminița Stelea

Manager Showroom București

detalii

Luminița Stelea

Manager Showroom Bucuresti

De 7 ani sunt mereu lângă tine, te ghidez în procesul de achiziție al vopselelor, te sfătuiesc în alegerea celor mai potrivite nuanțe, îți răspund la întrebări și-ți ofer sugestii practice, simple, eficiente.

Învăț mereu, din interacțiunea cu fiecare client, furnizor sau specialist și-ți pun la dispoziție expertiza mea în materie de proiecte de succes. Împreună depășim toate provocările și-ți transformăm spațiul de vis în realitate.

0732402392

luminita.stelea@benjaminmoore.ro

Raluca Popa

Manager Showroom Constanța

detalii

Raluca Popa

Manager Showroom Constanța

Împreună găsim cele mai potrivite soluții pentru decorarea spațiului tău. Sunt alături de tine pe tot parcursul proiectului, pun întrebările potrivite pentru a-ți descoperi nevoile și preferințele, îți ofer sfaturi practice pentru alegerea culorilor și texturilor ideale, din miile noastre de variante, și pentru aplicarea vopselelor în cele mai bune condiții.

Îmi propun să construim o relație pe termen lung, bazată pe încredere, transparență, promptitudine și comunicare.

0732 402 100

constanta@benjaminmoore.ro

Mihaela Amariei

Agent vânzări

detalii

Mihaela Amariei

Agent vânzări

Îți ofer sugestii utile și consultanță de specialitate pentru a descoperi soluția potrivită în amenajarea casei tale.

Analizăm împreună fiecare culoare care-ți place, particularitățile ei, proprietățile specifice, pentru a-ți pune la dispoziție vopseau adecvată, în funcție de amplasarea, luminozitatea și specificul spațiului.

Produsele pe care ți le recomand au mii de nuanțe, texturi și finisaje diferite, sunt extrem de rezistente în timp și ecologice. Când decorezi cu Benjamin Moore te bucuri de un design cu totul special și un aer sănătos.

Te ascult, vorbim deschis, găsim soluții și te asist pe tot parcursul proiectului.

0732402200

mihaela.amariei@benjaminmoore.ro

Alexandru Ene

Agent vânzări București

detalii

Alexandru Ene

Agent vânzări București

Descoperim împreună cea mai bună variantă pentru decorarea casei tale. Te susțin în alegerea produsului potrivit, în funcție de zona unde îl vei folosi, de luminozitatea, mărimea și specificul spațiului.

Îți recomand doar vopsele care îți însuflețesc proiectul, rezistă ani de zile, în culori vii, cu texturi diferite, de calitate, ecologice, ușor de aplicat și de întreținut.

Te asist îndeaproape până la finalizarea cu succes a lucrărilor.

0732 402 391

alexandru.ene@benjaminmoore.ro

Robert Crintea

Agent vânzări Constanța

detalii

Robert Crintea

Agent vânzări Constanța

Găsim cele mai potrivite soluții pentru decorarea spațiului tău. Sunt alături de tine pe tot parcursul proiectului, cu sfaturi practice pentru alegerea culorilor și texturilor, pregătirea pereților și aplicarea vopselelor în cele mai bune condiții.
Îmi propun să construim o relație pe termen lung, bazată pe încredere, comunicare deschisă și corectitudine.

0728.133.080

robert.crintea@benjaminmoore.ro

Adrian Mehedințu

Consultant Showroom București

detalii

Adrian Mehedințu

Consultant Showroom București

Construim împreună soluția care ți se potrivește. Sunt alături de tine de la primul telefon până la ultima mostră și apoi pe tot parcursul lucrărilor.
Îți ofer tot suportul necesar finalizării cu succes a proiectului. Am recomandări ca să alegi soluția optimă, sugestii în materie de nuanțe sau texturi și sfaturi pentru ca aplicarea vopselei să meargă perfect.

0784 276 688

adrian.mehedintu@benjaminmoore.ro

Eleonora Lazăr

Contabil junior

detalii

Eleonora Lazăr

Contabil junior

Succesul proiectului tău depinde în mare măsură și de activitatea administrativă, mai puțin vizibilă, dar la fel de importantă. Mă ocup de prelucrarea informațiilor financiar contabile, cât mai rapid și exact, astfel încât experiența ta de cumpărare să fie cât mai plăcută.

0788 146 650

secretariat@benjaminmoore.ro

Ciprian Dinca

Logistică București

detalii

Ciprian Dinca

Logistică Bucuresti

Dau viață culorilor pentru a te bucura de vopsele pe gustul tău în showroom-ul nostru din București. Mă ocup de fiecare comandă rapidă, pigmentez, amestec coloranții, până când obțin nuanța aleasă de tine din paletarul Benjamin Moore.

Mă asigur că avem mereu stocurile necesare în magazine, pentru ca tu să beneficiezi de produsele preferate într-un timp cât mai scurt.

0788 591 527

tehnic@benjaminmoore.ro

Nicolae-Ionuț Badea

Logistică Depozit

detalii

Nicolae-Ionuț Badea

Logistică Depozit

Îți livrez produsul comandat în cel mai scurt timp posibil.

Preiau cererile de la toate magazinele Benjamin Moore, pregătesc fiecare colet în parte, cu grijă și atenție și mă asigur că nu există întârzieri sau erori în livrarea mărfii, atât în București, cât și către ceilalți distribuitori. Suntem prompți și exacți, pentru ca proiectul tău de suflet să prindă viață când îți dorești.

0732402300

depozit@benjaminmoore.ro

George Tănase

Gestionar

detalii

George Tănase

Gestionar

Sunt mereu acolo, în depozitul vopselelor, unde finisajele personalizate prind viață. Gestionez comenzile, pregătirea și desfășurarea producției, stocurile și comenzile. Fac tot posibilul ca tu, clientul nostru, să beneficiezi rapid și fără bătăi de cap de produsele Benjamin Moore.

0784276774

logistica@benjaminmoore.ro

Sorin Panaite

Pigmentator

detalii

Sorin Panaite

Pigmentator

Creez culorile pe care le-ai ales din miile de posibilități.
Pregătesc fiecare comandă cu grijă și atenție, mă ocup de pigmentarea culorilor, combin coloranții în cantitățile potrivite, pentru a obține exact nuanțele selectate de tine. Prelucrez materia primă conform specificațiilor și trimit comanda cât mai repede către tine, clientul nostru.

depozit@benjaminmoore.ro

Florin Negoiță

Aplicator

detalii

Florin Negoiță

Aplicator

Dau viață spațiului pe care-l decorezi! Îți transform visul în realitate, îți transpun imaginația și creativitatea în soluții optime de amenajare sau reamenajare.

Folosesc vopselele premium Benjamin Moore, te ajut să alegi din miile de culori și texturi, astfel încât proiectul tău să fie special, original, reprezentativ.

Împreună identificăm cele mai simple, eficiente, frumoase soluții în orice situație. Am peste 30 de ani de experiență cu proiecte de decorări interioare și exterioare.

0768790706

florin.negoita@benjaminmoore.ro

Hai și tu în echipa Benjamin Moore!

Trimite-ne CV-ul tău însoțit de o scrisoare de intenție la adresa: office@benjaminmoore.ro.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Open chat
Ai nevoie de ajutor?