Benjamin Moore își extinde echipa

În plină expansiune, rețeaua de magazine specializate Benjamin Moore din România caută să-ți întregească echipa de distribuitori autorizați.

 

De ce să te alături echipei Benjamin Moore?

Pentru că la Benjamin Moore punem semnul egal între succesul nostru și succesul tău. Dezvoltăm tehnologie de mai bine de un secol și am fost în permanență cu un pas înaintea vremurilor și a cercetării privitoare la standardele de calitate pentru vopselele exterioare și interioare, iar reputația noastră nu a putut fi replicată până în prezent.

Distribuitorii noștri sunt parte din echipa noastră și suntem mereu preocupați de formarea lor profesională. Ca să te ajutăm să ai succes în calitate de distribuitor autorizat, îți oferim, dincolo de training și formare profesională continuă, materiale de marketing și publicitate absolut gratuit pentru ca tu să ai mereu la îndemână instrumentele de comunicare potrivite. Ai beneficiile propriei afaceri, avantajele unui brand cu tradiție fără costurile și constrângerile unei francize.

Ai tot ce-ți trebuie?

Cei mai de succes distribuitori ai noștri sunt oameni care muncesc mult, inteligent și dedicat. Căutăm oameni care să fie pasionați de lumea culorilor, de lumea amenajarilor interioare și de arhitectură. Căutăm profesioniști curioși, cu ambiții proprii care doresc să crească și să inoveze propria afacere.

Candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

  • experiență în retail, business sau în cadrul industriei amenajărilor interioare
  • Referințe
  • Localizare în România, cu excepția următoarelor orașe: București, Constanța, Bacău, Brașov, Timișoara, Craiova, Ramnicu Valcea, Targu Jiu, Sibiu, Galati, Braila
  • Cursuri de specializare în decorațiuni interioare sau design interior pot constitui un avantaj

 

Candidații sunt rugați să trimită CV-urile împreună cu scrisorile de recomandare la adresa office@benjaminmoore.ro.