Idei pentru amenajări interioare in culoarea anului 2017

O umbră de culoare. Mister discret, curaj surprinzător sau liniște plină de viață?

Cum am putea ști care din gamele cromatice în tendințe se potrivesc cel mai bine pentru un anumit spațiu? Dorințele locuitorului definesc cuprinsul texturat, care e determinat de suprafețe nuanțate ce inspiră atitudini. Atitudinea este în permanentă schimbare și stârnește manifestul din care izvorăște o tendință. Așadar, doar atitudinea poate să genereze culoarea potrivită pentru spațiul unde vrea o persoană să desfășoare o parte din timpul pe care îl dedică pentru ea.

Acasă, o lume versatilă în lumini și umbre ce povestește despre atitudinea ta

Cum am putea noi să te îndrumăm spre a descoperi culoarea potrivită din tendințe? Pentru acasă, această „lume” atât de versatilă, care vrei să răspundă liniștii, pasiunilor și amintirilor tale, ce culoare ar putea să aibă atitudinea ta? În funcție de crezurile tale, de sentimentele tale, de ceea ce vrei să transmiți eului tău sau celor din jur, atitudinea ta afirmă culori. Totul depinde de „lumina” din care privești. Această lumină nu e exprimată doar ca perspectivă a unui mod de a gândi, ci și ca lumina care doar ea face culoarea să fie percepută. În lumină, orice suprafață are culoare, dar și umbră. Și până și umbra are o nuanță, acel ceva imaterial care contribuie la simțământul de „acasă”. Prin urmare, se pune pe harta culorilor versatile o nuanță de aubergine, care se naște din împrejurimi.

Sofisticat, curajos și pasional. Va prezentam culoarea anului 2017 – Shadow 2117-30

Shadow își valorifică versatilitatea cromatică în lumina naturală, unde experimentează nuanțe de la gri

la maro pe suprafețe suport. Shadow poate spune despre tine ceea ce tu îți dorești.

Culoarea ascunde eleganță și pace lângă texturi din lemn natur. Te întoarce nostalgic în trecut,

atunci când tu urci seara scara din holul de la intrarea casei tale. Acest trecut poate fi o lume a

clasicului, epatând în același timp respect și jovialitate.

Shadow poate fi exuberant și luminos în livingul tău, dacă îi aduci alături lumina naturală,

creând un joc al contrastelor și umbrelor. Ți se pare prea închis? Nici o problemă,

alătură alb, nuanțe de bej și maro, și dispune-l pe un perete unde soarele îl dezmiardă.

Shadow poate să exprime vitalitate, dacă îmbini contemporanul cu praf de poveste regală și îl constitui

drept fundal pentru tapițerii din catifea roșie. Piese de artă se bucură de faptul că sunt puse în valoare

de o lumină discretă ce lasă culorile și texturile să devină personaje de poveste.

Și dacă vrei să formulezi o atitudine echilibrată…

de romantism, dramatism și pasiune pentru amenajarea locului de luat masa, atunci siluete de pahare și sfeșnice se disting când ziua începe să se dizolve în noapte. Totul se stinge ușor, la fel ca flacăra unei lumânări. Pare o textură moale și caldă.

Shadow 2117-30 are nevoie doar de ocazie ca să afirme o atitudine ce te caracterizează. Iar tu o poți da, lăsându-l să se joace cu imaginația ta, făcâdu-te să te regăsești în valențele sale mai închise sau mai deschise.

Shadow schimbă poziții de atitudine prin jonglerii cromatice. El devine mai curajos lângă verde praz și oranj, mai discret lângă gri și negru, mai sofisticat lângă crem și maro. Tu îl poți face mai masculin dacă îl pui lângă nuanțe reci, mai feminin lângă pasteluri delicate.

Shadow este „un fel de erou tăcut, un stabilizator pentru celelalte culori din jur”, așa cum umbrele completează obiectele ce ne înconjoară și ne caracterizează. Shadow 2117-30 tocmai a devenit bază pentru exprimarea atitudinii tale!