Idei pentru amenajări interioare in culoarea anului 2016

Interioare de zăpadă, bucurie satinată, eleganță desăvârșită. Ce ți-ai mai putea dori?

 

Te-ai întrebat vreodată de ce unele culori devin culorile anului în timp ce altele nu? Închipuie-ți o lume plină de culoare , dintre care una trebuie să iasă câștigătoare. Alegerea unei singure culori devine chiar complicată, mai ales în privința amenajărilor interioare, pentru că fiecare culoare pe care o dăruiești casei sau biroului tău spune ceva despre tine. Cum am putea noi să alegem ce să spui despre tine?

 

Schimbare de perspectivă

Te-am lăsat pe tine să alegi ce să spui despre tine și am pornit invers. Cum adică invers? Ne-am gândit la ce simți tu. Simți bucurie, simți căldură, îți place ordinea sau nu, îți place creativitatea unei amenajări luxoase, îți place istețimea unui buget bine făcut, sau suflul unei vacanțe exotice. Vezi câte aspecte ar trebui să includă culoarea anului? Ar trebui să includă și sentimentele și sufletul și gândurile tale, și vuietul vieții contemporane, astfel că din tot acest amalgam frumos de simțiri, s-a născut un concept, un cuvânt câștigător înaintea unei culori. VERSATILITATE.

 

Așadar, culoarea pentru acasă a anului 2016 este versatilă, la fel ca tine.

Acasă este locul în care te intorci mereu cu plăcere. Acasa este locul pe care daca il decorezi in culori prea tari, s-ar putea sa nu te poți odihni dacă vrei mai multă liniște în locuința ta în pas cu moda. În contrapartidă, dacă decorezi în pasteluri, iar acasă este pentru tine, întruparea locului unde te întâlnești cu mulți prieteni sau cu o doză sfârâitoare de creativitate, s-ar putea să nu simți că locul te reprezintă și nu este suficient de „al tău”.

 

Limitari? Desigur. Că nu.

 

Dacă amenajarea interioară pe care eram capabili să o generăm cu orice altă culoare ne-ar fi limitat în privința alegerii spațiului celui mai potrivit pentru culoarea respectivă sau poate ar fi restrâns plaja de decorațiuni interioare, culoarea care a câștigat în acest an este singura care nu te limitează în niciun fel. De ce? Pentru că o amenajare interioară făcută în jurul ei invită orice combinație de culori, suportă orice stare de-a ta și mai ales evidențiază cu ușurință tot ce ai tu mai important. S-ar putea scrie volume întregi despre această culoare, dar pentru că o imagine face cât 1000 de cuvinte noi, îți arătăm în continuare ideea noastră pentru amenajări interioare câștigătoare în anul 2016. (Simply White OC-117 – Culoarea anului 2016)

 

Culoarea anului 2016 in amenajări interioare (Simplu White OC-117)

 

Albul, cea mai elegantă culoare în 2016

Albul este unicul care cuprinde toate celelalte culori. De fapt, așa se naște. Încorporând versatilitatea, dacă putem spune așa.  Te poți juca cu alăturări jucăușe între alb-galben-oranj, poți apela la  tonuri reci sau nuanțe calde, o poți pune lângă pasteluri delicate sau lângă culori care țipă sub pasiunea prinsă în ele.

amenajare dormitor in culoarea anului 2016

Folosește alb în amenajarea dormitorului ca să obții un efect de luminozitate crescută, un dormitor relaxant, un spațiu în care te bucuri de pacea unui somn liniștit, căci ce culoare exprimă mai bine sentimentul de pace decât albul?

 

amenajare living in culoarea anului 2016

Dacă te gândești la un living elegant, încearcă albul în combinații cu o culoare delicată, de exemplu un olive pastelat. Joacă-te cu pardoselile, transformă-le pe ele în punctul central de atenție. Jovialitatea unui living nu are nevoie să vină exclusiv din culoarea pereților. Experimentează, chiar dacă n-ai crezut niciodată că albul este soluția pentru a porni un experiment colorat de amenajări interioare pentru living.

 

N-ai văzut niciodată avantajele unei bucătării albe? Începe acum un experiment. Ți se pare greu de curățat sau de întreținut? Noi te ajutăm să-ți duci experimentele culinare mai departe decât ai putea crede, nu doar prin calitatea vopselelor făcute special pentru zonele cu umiditate crescută din casă, dar și prin combinațiile de culori. Un spațiu alb înseamnă un spațiu curat. E ceea ce-ți doresti pentru bucătăria ta, nu-iașa? Să fie ca o pânză alba de artist care așteaptă ca tu să așterni pe ea cele mai bune idei pentru cină.

 

amenajare baie in culoarea anului 2016Dacă baia până acum a fost un loc destinat funcțiunii și atât, experimentează cu o schimbare de perspectivă. Pictează baia în alb și adauga accesorii și decorațiuni contrastante care să atragă atenția asupra nu unei zone de funcționalitate, ci asupra unei zone de relaxare, a unui moment doar al tău.  Albul în amenajarea interioară a băii nu mai este de azi, plictisitor. Tocmai a devenit cea mai versatilă culoare.

 

Pentru consultații detaliate, idei de amenajare sau suport în realizarea proiectului tău de amenajări interioare, contactează-ne la office@benjaminmoore.ro iar un expert îți va răspunde întrebărilor tale  sau îți va oferi ajutor în cel mai scurt timp cu putință.