Vopsea lavabila exterior

Vopseaua lavabila pentru exterior este potrivita pentru fatada casei dvs. Oferta rezistenta superioara la uzura si nu se exfoliaza.

Afișez toate cele 9 rezultate

Cea mai bună vopsea lavabilă de exterior - Garanția aspectului luxos și elegant al locuinței tale

Renovarea exteriorului casei este un proiect simplu de pus în practică dacă este dus la bun sfârșit cu ajutorul unor materiale de calitate. Printre acestea, vopseaua lavabilă de exterior joacă un rol uriaș, așa că magazinul Benjaminmoore.ro vine în întâmpinarea profesioniștilor sau meseriașilor începători cu produse care se aplică simplu și prezintă un grad înalt de rezistență, pe lângă faptul că rezultatele vor fi spectaculoase.

Cea mai bună lavabilă de exterior - Prețuri corecte și calitate superioară în mediul online

În magazinul nostru poți găsi cele mai bune vopsele lavabile pentru exterior care vin cu numeroase caracteristici de top: grad ridicat de rezistență la spălare, la diferite temperaturi extreme, la radiații ultraviolete și la alți factori de mediu, permit spălarea rapidă a zonelor predispuse la murdărie, fără să se ia culoarea, au putere de acoperire ridicată, iar timpul de uscare este rapid. Produsele au finisaje mate, lucioase sau satinate, prezintă o excelentă conservare a culorilor, nu miros în timpul aplicării și, foarte important, nu conțin substanțe nocive oamenilor.

Cine dorește o vopsea lavabilă de exterior într-o culoare preferată poate să aleagă din multitudinea de posibilități existente în magazinul nostru, orientându-se după colecțiile noastre sau după familiile de culori: alb, gri, negru, roz, roșu, neutru, maro, mov, albastru, verde, galben sau portocaliu. De asemenea, există și produse cu anumite caracteristici speciale, cum ar fi vopsea nanotehnologică, elastomerică, ce oferă termoizolație, rezistență la mucegai și un grad ridicat de reflexie sau cea impermeabilă, care imprimă un finisaj cu luciu scăzut betonului, zidăriei, pereților din cărămidă, metalului sau lemnului.

You've just added this product to the cart:

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Ai nevoie de ajutor?