Lacuri și Baițuri

Benjamin Moore a dezvoltat o gama larga baituri, lacuri pentru lemn si metal. Calitatea acestora se remarca prin durabilitate si rezistenta.

Afișez toate cele 8 rezultate

Lac pentru lemn, metal, piatră sau beton – Alege finisaje de lux!

Finisajele sunt elemente foarte importante atunci când vine vorba despre amenajarea unui spațiu. Fie că este interior, fie că este exterior, respectivul perimetru poate căpăta o înfățișare deosebită doar cu ajutorul unor produse de calitate, care să ofere un aspect special și unic. Așadar, poți alege un lac pentru lemn, parchet, beton, piatră sau metal, ori un baiț colorat sau incolor care să vină în ajutorul tău, indiferent de proiectul pe care vrei să-l materializezi – selectează lacuri și baițuri bune, pe bază de apă, la prețuri care să reflecte exact nivelul lor de calitate.

Baiț și lac pentru lemn – Culori și nuanțe diverse

Există mai multe culori de lacuri și baițuri pentru care poți opta. Poate că vrei să finisezi un anumit lemn sau poate că vrei să aplici un strat de tratament, pentru protecție – vei găsi nuanțe multiple, potrivite pentru numeroase tipuri de lemn (cireș, fag, stejar etc.). În colecția Benjamin Moore poți analiza diferite familii de culori, pentru a vedea care este cea care integrează perfect în planul tău estetic. Cu siguranță vei găsi opțiuni multiple, dintre care vei alege exact ceea ce ți se potrivește. Așadar, ia în considerare aspectul stilistic, dar nu uita să ții cont și de calitate – produsele de lux îți pot oferi o durată de viață mai mare și un look aparte, satinat sau lucios, în funcție de preferințele tale! fbzfddhdghgh
You've just added this product to the cart:

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Ai nevoie de ajutor?