Calitate

“Benjamin Moore Studio Finishes Glaze” îți oferă posibilitatea de a explora creativitatea în nesfârșite moduri. Îți prezentăm patru tehnici speciale, care sperăm să te inspire în folosirea culorii în decorarea casei tale, în moduri noi și interesante.
Le Corbusier, arhitectul secolului 20, spunea:

Culorile aparțin spiritului omenesc, fac parte din interiorul nostru și poate că fiecare dintre noi avem o astfel de culoare.

Benjamin Moore face acest concept realitate, creațiile acestuia exprimând individualitate și în același timp o întrepătrundere perfectă, în orice creație, în orice interior, în orice proiect nou, clasic sau de avangardă.

 

De ce suntem deosebiți?

Pentru noi lucrurile sunt foarte simple, clare și cu un viitor sigur. Acoperim pe deplin sectorul vopselurilor cu ajutorul tehnologiei și laboratoarelor noastre greu de egalat care dovedesc interesul pentru inovație dar și preocuparea neîncetată pentru protecția mediului.

Benjamin Moore a fost fondată în 1883 și este compania cea mai dezvoltată și cunoscută în domeniul vopselurilor de pe teritoriul Statelor Unite ale Americii. Suntem lider pe piața americană în ceea ce privește întreținerea tencuielii în domeniul rezidențial, comercial și industrial. Vopseaua realizată este unealta de bază a celor mai cunoscuți designeri, revista americană „House and Garden” desemnând-o lider în domeniu.

 

Rețeta succesului:

Utilizam 100% vopsea acrilică super premium, inovația adusă fiind Color Lock, un ingredient care fixează culoarea fără să își piardă din strălucire, fără să reproducă urmele aplicării, cu rezistența de 100% la multiple spălări. Iată câteva colecții de vopseluri lansate de  specialiștii Benjamin Moore: „Liniște cotidiană” , „Confort organic” și „Abundență pură”.

Liniște cotidiană” prezintă un potențial terapeutic, revigorant și o escapadă din nebunia zilnică în care ne aflăm. Paleta coloristică cuprinde culori calde, simple, care te ridică , te incită și sunt mai vaporoase și mai ușoare ca aerul.

Confortul organic” reprezintă provocarea de a aduce exteriorul în interior. Limitele dintre exterior și interior au fost depășite prin culorile împrumutate din natura și aduse în locuință. Până la urmă, umanitatea s-a nascut în natură. Astfel, aceste elemente naturale sunt preluate și reinterpretate în această colecție.

Abundență pură” s-a întors la fascinația unor detalii din natură și reinterpretează în colecție potențialul senzorial al rocilor, al mineralelor și al pietrelor prețioase. Tonurile bogate, vibrante propuse aici oferă aerul luxuriant, sofisticat necesar oricărui interior de clasă. Benjamin Moore oferă pe lângă paleta diversă de culori și un ghid în design, instrucțiuni, garanție, asistență în aplicare cât și performanta aplicării.

 

Cum funcționează?

Gamele Benjamin Moore sunt realizate pe bază de vopsea latex, o tehnologie utilizată pentru a fixa pigmentul de culoare perfect în vopsea, ceea ce conduce spre perfecționare atât pe plan tehnologic cât și pe plan ecologic, având standardele cele mai ridicate în protejarea mediului.

De mai bine de un secol, Benjamin Moore Paints a câștigat numeroase premii internaționale; cei care aleg produsele Benjamin Moore primesc inspirație și sprijin specializat pentru a-și îndeplini viziunile.