BM REAL INTERNATIONAL SRL este unic importator și distribuitor al produselor profesionale Benjamin Moore Paints din România. Formată în 2005, compania face parte din rețeaua acreditată de distribuitori și pune la dispoziție aceeași calitate superioară a produselor și aceeași deschidere către clienți care au consacrat firma Benjamin Moore în Statele Unite ale Americii. Destul de recent după lansarea Benjamin Moore pe piața din România, colaborările noastre încep să apară în toate orașele mari din țară, pentru diferite tipuri de proiecte: amenajarea apartamentelor, caselor, spațiilor de birouri, hale, ansambluri rezidențiale, blocuri de locuințe sau clădiri din patrimoniul național.

Ulterior, alături de partenerii noștri, abordarea noastră a avut un real succes conducând către realizarea unor proiecte impresionante.

În anul 2013, firma se extinde, deschizând două noi showroom-uri în Bacău și în Constanța. În 2015 am adăugat pe hartă încă un showroom inaugurat în Brașov, urmând ca în următorii 4-5 ani să extindem rețeaua de distribuție din România cu showroom-uri în alte 10 orașe.

În prezent, tot mai mulți clienti sunt interesați de o colaborare strânsă cu noi în vederea dezvoltării proiectelor în care sunt implicați sau dezvoltarea proiectelor proprii.

Plusuri și minusuri
Calitate
Servicii
Promovare
Aria de acoperire
Experiența noastră

Peste

Ani in România

Peste

Proiecte finalizate

Peste

Premii obținute

Partenerii nostri
Portal Art Experience
rent for Confort
Omega House
Arhideea
Ador
DaSein
Novocolor
Armstrong
Purdy
Bauland
SSAB
Etage
Kulttur
Locațiile nostre

București

Bacău

Constanța

Brașov