De-a v-ați ascunselea în living

Livingul a fost mereu unul din cele mai tranzitate locuri din toată casa. Acolo se adună familia, prietenii, toată lumea vorbește, joacă, se joacă, se odihnește. Copiii vor adora un living cu pereți colorați îndrăzneț, în care să se ascundă pe sub mese, prin bibiliotecă sau printre picioarele tale când ai prieteni în vizită. Fă-ți o bucurie și energizează-ți casa cu zâmbetele lor.

Vă invităm să mutați cursorul pe orizontală
Vă invităm să mutați cursorul pe verticală

Eliberează spiritul nordic

Spiritul nordic poate să însemne mult alb dar de asemenea multă căldură într-un interior protectiv. Joacă-te cu nuanțele delicate de alb și cu diverse surse de iluminare. Dacă livingul tău este orientat spre vest, aceasta este o variantă foarte simplă de a transforma lumina puternică de după amiază într-un joc cald de culori și umbre pe pereți care par serioși dar de fapt sunt primitori și jucăuși. Pentru o atmosferă mai dramatică, încearcă finisajele perlate sau satinate.

Te așteptăm în magazin să le descoperi!

Mediterana stă pe canapea

Nimic nu este mai recomfortant pentru firile iubitoare de natură decât o mică vacanță chiar la tine în living. Alătură texturi și nuanțe proaspete de verde sau albastru și crează-ți micul tău loft meditarean. Optează pentru finisajele mate pentru un aspect proaspăt.

Pentru mai multe idei de alăturări de texturi, vino în showroomul Benjamin Moore și va fi plăcerea noastră să îți arătăm multe multe cataloage cu nuanțe și texturi gata de vacanță.