Cartea de vizită pentru întreaga amenajare a interiorului, holul de intrare poate fi cel care dă tonul atmosferei pe care tu sau oaspeți tăi o veți simți în oricare din camere. Transformă holul într-un început de conversație, nu-l lăsa să fie un spațiu oarecare pe care să îl părăsești repede după ce-ai scăpat de palton și pălărie.

Vă invităm să mutați cursorul pe orizontală
Vă invităm să mutați cursorul pe verticală

Bine ai venit la mare!

Dacă beneficiezi de lumină naturală în holul de la intrare, nu o trata cu indiferență. Joacă-te cu ea și pune-o în evidență astfel încât intrarea în casă să fie spectaculoasă pentru musafiri. Culorile pastelate pun în evidență lumina naturală, oricât de puternică ar fi ea și oricare ar fi direcția ei. O nuanță pastelată de verde, va căpăta profunzime când lumina va fi mai slabă și va străluci dând o energie pozitivă locului, atunci când lumina naturală este puternică. Micul secret din spatele fermecătorului „vino pe la mine duminică.”

Holul conacului

Când sincronizăm alături de clienții noștri paletele de culori folosite în amenajări, recomandăm ca amenajările interioare pentru hol, în special în cazul în care acesta este un spațiu amplu, foarte larg, să fie rezumatele întregului demers de amenajare. Cum holul este un fel de majordom care te întâmpină atât pe tine cât și pe oaspeții tăi, folosește-te de culoare pentru a da tonalitatea corectă acestei întâmpinări. Dacă în restul amenajării predomină culorile tari, înarmează-te cu îndrăzneală și realizează în hol un perete accent și în hol nu doar în living.

Holul intim

Toate casele ar trebui să spună „Bine ai venit! Ce mă bucur să te văd” atunci când te întorci. Chiar dacă suprafața destinată holului nu este foarte generoasă, ci mai degrabă intimă, nu te grăbi să renunți la culorile mai puternice. Alege culori calde, care în rămășița de lumină naturală a dimineții arată vesele și pline de energie, iar în lumina galbenă a lămpilor pe care le aprinzi seara, se transformă holul în ceva asemănător unei pisici leneșe care ți se prinde cu plăcere în picioare când vii acasă.