Perfect pentru duminici leneșe în care răsfoiești reviste sau locul cel mai confortabil seara, după o zi extenuantă, dormitorul e refugiul secret al fiecăruia dintre noi. V-am pregătit câteva idei formidabile cu care puteți să schimbați clasica amenajare pat-noptieră-dulap.

Seara cu dragoste

Dragostea e în multe feluri – pasională, arzătoare sau dimpotrivă, veselă și liniștită ca o zi leneșă de duminică. Oricum ți-ar plăcea să iubești, asigură-te că dormitorul tău e cadrul perfect în care să visezi sau să-ți trăiești dragostea. Spune povestea felului tău de a iubi cu fiecare bucățică din amenajare și crează cadrul perfect pentru seri sau dimineți iubitoare după chipul și asemănarea ta.

Vă invităm să mutați cursorul pe orizontală
Vă invităm să mutați cursorul pe verticală

Dormitor de cititor

Amenajarea unui dormitor pentru un pasionat de lectură este una din provocările noastre preferate. Cititorii își vor dori un spațiu intim în care să se simtă suficient de protejați și cufundați în lectură dar în același timp, vor dori ca spațiul respectiv să le permită să fie suficient de liberi și inspirați. Percepția unui spațiu amplu va fi deosebit de importantă întrucât acesta are rolul de a le complementa imaginația în timpul sau după terminarea lecturii. Una din modalitățile favorite de jonglare cu percepția asupra adâncimii într-un astfel de spațiu destinat, printre altele, lecturii de seară este realizarea unui perete accent.

Atât culorile puternice, care trimit către zări urbane  și povești pline de acțiune cât și culorile calme, care îți iau un bilet doar dus către somn liniștit și-ți lasă imaginația să zboare către pajiști și locuri mai liniștite  vor rezolva problema inspirației și a gestionării inteligente a spațiului de care dispui. Natural, cărțile preferate trebuie ținute aproape fără să aglomereze sau să sufoce.

O treime din joaca preferată, o treime din manipularea percepției și o treime de imaginație și presto! Dormitorul se transformă în biblioteca preferată.