Amenajarea unei camere de copii cere multă imaginație, dar e un lucru plăcut. Ca și în cazul camerelor pentru adolescenți, procesul de amenajare devine și mai plăcut iar părinții pot fi mai siguri de rezultat, dacă îi implică și pe cei mici în decorarea spațiului și îi încurajează să își exprime propriile preferințe. Camera de tineret este de obicei pictată în albastru pentru băieți și în roz pentru fete. Noi provocăm tendințele de fiecare dată, gândindu-ne mereu la clienții noștri și la nevoile lor. Astfel, am venit cu un portofoliu de idei proaspete, mai ales în ce privește culoarea dominantă a camerei de tineret, care îi poate însoți pe cei mici de la primii pași la prima lecție de condus.

Vă invităm să mutați cursorul pe verticală
Vă invităm să mutați cursorul pe orizontală

Complex sportiv cu pat

Dacă micuțul tău e îndrăgostit de un sport, oricare ar fi el, fă-i o plăcere și lasă-l să-și regăsească pasiunea nu doar pe teren sau în sala de antrenament dar și în propria cameră. Pictează pereții în culori tematice, sincronizează amenajarea și decorațiunile interioare cu hobby-ul ales de el; lasă frâu liber imaginației voastre și alternează finisajele

Vă invităm să mutați cursorul pe orizontală

Mami, nu vreau pereți roz!

Când fetele își decid pasiunile, pot fi foarte vehemente în exprimarea lor. Implică-ți fiica în decorarea camerei și lasă-i pasiunile să transpară în amenajare. Cu ajutorul tău și al consultanților noștri, rezultatul va fi cu siguranță unul spectaculos, o cameră cât un univers, în care fiica ta poate visa în liniște la locurile din lecturi, în care își va primi prietenii cu mândrie și mai ales în care îi va face mereu plăcere să revină.

În amenajarea camerei, luați în considerare faptul că atunci când va avea musafiri,  copilul dumneavoastră va prefera să îi primească în camera lui și nu în living pentru că la această vârstă, nevoia de intimitate este una care primează pe lista lor de priorități.

Culori versatile, pentru adolescenți

Nu e nici un secret pentru nimeni că adolescența este o perioadă tulbure pe alocuri, când vechile pasiuni se transformă, anturajul se schimbă și selecția obiectelor sau activităților preferate devine mult mai drastică. Cu toate acestea, camera sa rămâne mica lume în care se poate retrage să se regăsească. Anticipează și gestionează inteligent toate aceste schimbări de macaz, vopsind pereții în nuanțe neutre care pot primi cursiv orice decizie de schimbare de gust. Beige-urile pot fi atât romantice cât și energice, griurile pot fi pe placul unui designer în devenire dar și al unui pasionat de formula 1, pentru că permit multe variante de accente de culoare.