Amenajarea ta. Povestea ta. Culoarea ta.

Visezi să te trezească briza mării și sunetul valurilor? Sau poate zgomotul metropolitan? Vrei liniște? Muzică? Zgomot de cafenea? Te așteptăm în showroom, unde avem o culoare pentru tot ce contează în viața ta.

Ne place să ne jucăm cu generalizări de culoare pentru că ele ne fac viața mai ușor de înțeles. Dragostea e roșie, relaxarea ierbii este verde, veselia este galbenă. Dar lucrurile nu sunt mereu atât de simple.

Fă-ți cadou un singur minut iar în minutul acesta gândește-te cum te simți când ajungi acasă.

Vesel? Relaxat? Ușurat? Acum încearcă să traduci aceste sentimente în culori. Cum arată bucuria? Precum culoarea cocktailurilor din vacanță? Ca nuanța mării de vara trecută? Sau exact ca tonul pielii ei răsfățat de razele soarelui?

Și dintr-o dată culorile nu mai sunt atât de simplu de închis în nume clare precum roșu, albastru, beige.
La Benjamin Moore am strâns istoria a 132 de ani de experimentare a culorii,  am organizat-o în texturi, nuanțe și tonuri și astfel am inventat o culoare pentru fiecare gând al tău. Îți vom prezenta în cataloagele noastre nu doar sute de nuanțe de alb sau 1800 de nuanțe brevetate, ci întreaga noastră poveste despre veselia, calmul și dragostea amenajărilor interioare.

Vino la noi; suntem curioși. Tu ce culoare preferată ai?

Culorile de acasă. Elemente de limbaj

Așa cum folosim cuvintele în fiecare zi pentru a da  formă gândurilor noastre, la Benjamin Moore, noi folosim culoarea pentru a te ajuta să transformi amenajarea spațiului tău în povestea ta.

Au fost odată ca niciodată…Alb. Negru. Roșu

Când ne-am obișnuit de multă vreme cu un anumit mers al lucrurilor este dificil să spunem chiar cu ce anume ne-am obișnuit. Să luăm de exemplu amenajarea unui living. Știm că aceasta este camera cea mai tranzitată dintr-o casă, iar acolo, știm că intră cel puțin o canapea, un televizor generos și o măsuță de cafea. Judecând după acest standard, orice living ar spune aceeași poveste dacă n-am avea la îndemână o serie de elemente absolut esențiale – culorile.

În living preferăm în marea noastră majoritate să operăm cu nuanțe bogate de alb, beige, poate chiar tonuri foarte deschise de verde-mentă dacă avem ceva mai mult curaj. Dar dacă am experimenta în living cu o culoare mai îndrăzneață? Să spunem roșu burgund. Brusc, aceeași cameră capătă o altă energie.

Vă invităm să mutați cursorul pe verticală
Vă invităm să mutați cursorul pe orizontală

Spre deosebire de scriitori, noi am înlocuit cuvintele cu nuanțe și tonuri. Unitățile noastre de expresie sunt categoriile de culori, pe care le-am populat cu diferite nuanțe și tonuri pentru a scoate în evidență frumusețea unui spațiu și pentru a-l ajuta pe proprietarul său să se regăsească în personalitatea camerei.

Interioarele expuse luminii naturale vor genera aparențe foarte diferite pentru culorile folosite în amenajare, în funcție de poziția soarelui în momentul iluminării, respectiv de direcția luminii. De aceea, în momentul alegerii culorilor finisajelor interioare, consultanții noștri fie îți vor recomanda să testezi împreună cu ei paletarele în spațiul care trebuie amenajat, fie vor încerca să re-creeze diferitele condiții de iluminat din cadrul proprietății tale. Citește mai multe despre importanța luminii în amenajările interioare.