Benjamin Moore Romania

Sub numele de BM REAL INTERNATIONAL SRL activeaza compania care este unic importator si distribuitor al produselor profesionale Benjamin Moore Paints din Romania. Aceasta ia nastere in anul 2005 in urma insistentelor managerului general de a avea acest produs de o calitate superioara fata de oricare alt produs de pe piata locala.

Inca de la inceputul istoriei pe piata romaneasca, se implementeaza un sistem unic si deosebit creat pentru toti cei implicati in acest domeniu, cabinete arhitectura, firme de design interior, firme de constructii si antreprenori.


Sustinerea si asistenta profesionala oferita din partea noastra tuturor colaboratorilor nostri ne-au oferit o buna dezvoltare pe plan national.

In anul 2008, pentru a veni in sprijinul clientilor nostri, deschidem un show-room de prezentare in orasul Bacau, in felul acesta acoperind toata zona Moldovei.

Destul de recent dupa lansarea Benjamin Moore pe piata din Romania, colaborarile noastre incep sa apara in toate orasele mari din tara, pentru diferite tipuri de proiecte: amenajarea apartamentelor, caselor, spatiilor de birouri, hale, ansambluri rezidentiale, blocuri de locuinte sau cladiri din patrimoniul national.

Ulterior, altauri de partenerii nostri, abordarea noastra a avut un real succes pe piata din Romania, realizand proiecte unice, de o calitate superioara.

Astfel, in prezent, tot mai multi clienti sunt interesati de o colaborare stransa cu noi in vederea dezvoltarea proiectelor in care sunt implicati sau dezvoltarea proiectelor proprii.

 

 
Home